ИТА ВЕТ екип

Д-р Димитър Яновски

 


Роден в град София. Завършва ветеринарна медицина в ЛТУ-София. По време на следването си взема активно участие в научни конференции и симпозиуми. Става част от екипа на ИТА ВЕТ през 2005, а от 2011 е нейн собственик. Специалист по акушерство, гинекология и неонатология. Има опит в областта на коремната и онкохирургията. Занимава се с дерматология, вътрешни болести, паразитология, спешна и превантивна медицина. Още от дете е заобиколен от много и различни животни - морски свинчета, заек, папагали, риби, костенурка, а в момента отглежда и обича дакелите си Ира, Дива и Бенджамин, както и  трите си котки - Тео, Нора и Попи. Попи е най-екзотичният член на  семейството и е порода Канадски сфинкс.


 


 

Д-р Мелинда Брийн

Д-р Мелинда Брийн е родена в гр. София, завършва ветеринарна медицина в Лесотехнически университет през 2010г. От тогава д-р Брийн се специализира в областта на дерматологията, вътрешните болести, инфекциозните и паразитни заболявания, както и в анестезиологията. В практиката си има голям опит с бездомни и проблемни животни, тъй като работи известно време в приют. Има интереси в областта на коремната и онкохирургия. Участвала е в редица семинари и конгреси по ветеринарна медицина. Спасила е 2 кучета и една котка от улицата. Става част от екипа на клиниката през 2014г.

Д-р Ивелина Станкова

 


Родена в град Провадия. Висшето си образование завършва в Тракийски университет град Стара Загора през 2013 година.


 Става част от екипа на ИТА ВЕТ през 2015 година. Специализира в областта на образната диагностика, анестезиологията, диететиката, епидемиологията и в профилактиката на заразните заболявания. По време на следването си участва в научни семинари и симпозиуми, специализирани в областта на ветеринарномедицинската дейност. Спасява от улицата домашния си любимец котката Мац, която отглежда с много любов.


 


 


 

Д-р Гергана Георгиева

Родена в гр. София. Завършва през 2002 год. ветеринарна медицина към ЛТУ-София. Има специализирани преддипломни стажове в Швейцария по едри животни 1999 г. и в Германия по хирургия на дребните животни 2001-2002год. През 2004 г. основава клиника ИТАВЕТ. Притежава богат опит в областта на коремната и онкохирургията. Интересува се от анестезиология и образна диагностика.  Завършва следдипломна квалификация със специалност "Диагностика на тазобедрена и лакетна дисплазии при кучето" към ФВМ на ЛТУ. В момента е специализант по хирургия на меките тъкани. Собственик на развъдник за породата английски пойнтер "GERGANNA KENNEL". Кинолог и ловец.От края на 2011 година д-р Георгиева живее и работи във Финландия. Съпругът и Веско е ИТ-мениджър в SAP, Finland, дъщеря й Ита е редовна студентка в University Glamorgan, Cardif профил интериорен дизайн, а синът й Никола продължава образованието и баскетболната си кариера си във Финландия, като е един от водещите играчи на "Hypö", Hyvinkää.


И до днес Гергана остава част от екипа на ИТА ВЕТ като консултант, а когато е в България продължава да приема пациенти.

Полина Райчева

Родена е в гр. София. С кинология се занимава от малка, собственик е на Piccoli Rubini Kennel и развъжда така популярната порода Йоркширски териер. Специализира акушерство и отглеждане на проблемни и недоносени бебета, както и грижа за външния вид на домашните любимци. Посещавала е редица семинари на тема "Груминг и триминг и правилна поддръжка на кожата и козината". Изключителен специалист по породата, която развъжда. Вкъщи отглежда с много любов своите кучета, канарчета, чинчили, костенурки и риби.

Стажант ветеринарен лекар Катерина Герова

Родена в гр. София. През 2008г. се присъединява към екипа на ИТА ВЕТ, когато е едва десети клас. Сега е студент във Факултетът по ветеринарна медицина в София .Много се забавлява и отглежда с любов зайката си Съни и котаракът Масимо

Начало|Услуги|Случаи|Отговори|За ИтаВет|Зоомагазин|Контакти

2008 © ИтаВет. Всички права запазени. Създаден от Aelita-design.com