Хоспитализация и Хотел

 

Ветеринарна клиника Ита Вет разполага с хотел за домашни животни, както и с място за хоспитализация – дневна или денонощна, в зависимост от нуждите на пациента. На нас можете да поверите своя любимец – куче, коте, гризач или друго екзотично животно, както и цяло семейство животни. Ние се грижим за посетителите ни, като за наши собствени любимци, членове на нашето семейство.

Хотелът ни за домашни любимци, разполага с място за игра на животните, така че при желание и изрично съгласие на стопаните, те могат да играят помежду си.

Нашите изисквания са стандартни – наличие на актуални ваксина и обезпаразитяване (вътрешно и външно), които при нужда можем да извършим на място в Ита Вет.

Животните се настаняват в отделни, уютни стаи, в зависимост от нуждите им. Целодневните грижи и разходки, които нашият екип извършва, не дават възможност на любимеца Ви да скучае. Ветеринарните лекари на Ита Вет са насреща винаги, когато животното Ви има нужда от медицинска помощ по време на престоя си в хотела, както и ако се нуждае от специални грижи.

Всички тези индивидуални особености и изисквания, можете да обсъдите с нашия екип, както и да резервирате период за посещение на тел: 02/4441844, 0886149191, 0886882216

Капацитетът ни не е голям, затова е желателно да резервирате място в хотела за домашни любимци поне седмица по-рано.