ЕКЗОТИЧНИ ЖИВОТНИ

Притежаването на екзотични домашни любимци е прекрасно преживяване. Те, както и обичайните домашни любимци, се нуждаят от ветеринарнамедицинска помощ в даден момент от живота си. Поради тази причина намирането на опитен и грижовен ветеринарен лекар е от съществено значение. Във ветеринарна клиника Ита Вет можете да намерите специалисти с богат опит, които ежедневно се грижат за здравето на зайци, морски свинчета, хамстери, папагали, порчета, чинчили, костенурки, гекони, джербили, дегута, различни птици – екзотични и селскостопански и много други видове.

За да се третират екзотичните домашни любимци, е необходим отличителен набор от умения, които не притежава всеки ветеринарен лекар.

 

В случай, че имате притеснение относно здравето на екзотичния Ви любимец, Вашият ветеринарен лекар от ВК Ита Вет ще извърши подробен преглед на физиологичното състояние – температура, пулс, дишане, сърдечна дейност и др. Освен това, при необходимост ще бъдат направени лабораторни изследвания – кръв, урина, секрети и др. Екзотичните животни боледуват също както и домашните, така че не бива да се пренебрегват техните нужди от медицинска помощ.

Ако сега сте се сдобили с екзотичния си домашен любимец, не се колебайте да попитате нашият екип от специалисти за всичко, свързано с отглеждането и здравето му.

Можете да запишете час за преглед и консултация на следните тел: 02/4441844, 0886149191, 0886882216