Хирургия

 

Във ветеринарна клиника Ита Вет разполагаме с операционна зала, оборудвана с модерна апаратура, която позволява извършване на коремни и други мекотъканни хирургични интервенции, очна хирургия, операции на уринарния тракт, половите органи, онкологични и ортопедични операции и др. Ние съветваме да потърсите нашата медицинска помощ дори при най-малко притеснение за наличие на нещо нехарактерно, което видите или напипате по своя любимец. След преглед от наш специалист, ще бъде назначена необходимата терапия.

 

Ние извършваме клиничен преглед, кръвни изследвания и тестове преди операцията, наблюдаваме домашния любимец по време на интервенцията и осигуряваме безболезнен и комфортен възстановителен период.

Кастрацията на Вашият домашен любимец ще удължи неговия живот. С нея се предотвратява развитието на много заболявания, които биха довели до фатален край.

За плановите хирургични операции е необходимо първо животното да бъде прегледано и с установен здравен статус. След това екипът на Ита Вет ще назначи интервенцията в удобно за Вас и за нас време.

Спешните операции са с предимство и не изискват записване на час. Тел: 02/4441844, 0886149191, 0886882216